Arvot ja toimintafilosofiamme Yhteystiedot Palaute
 
Autoleasing palvelut:
Yksityisille
Yrityksille
scandiarent
Lyhytaikaiset vuokraukset:
Vuokraukset suomeen >
Vuokraukset ulkomaille >
Kalustohaku:
Voit hakea laajasta mallistostamme sopivaa ajoneuvoa ja jättää tarjouspyynnön.
Siirry kalustohakuun >

Tarjouspyynnön voi jättää myös toiveiden pohjalta ja etsimme teille ehtojanne vastaavan mallin. Tarjouspyynnöt >
Se suomalainen
Autoleasingyhtiö!
 
Arvot ja toimintafilosofia
 

Scandia Leasing toimii asiakaslähtöisesti   Scandia Leasing rakentaa autoleasing tarjoukset lähtemällä asiakkaan tarpeista. Siksi emme ole määränneet asiakkaalle muutamaa sopimusmallia, johon hänen pitäisi autotarpeensa sovittaa. Päin vastoin, haluamme tietää mahdollisimman tarkkaan asiakkaan tarpeet jotta voimme tuottaa niihin parhaiten sopivan ratkaisun. Rakennamme siis easingtarjoukset asiakkaan autotarpeesiin, joten kerro meille miten haluaisit autoasiasi järjestettävän ja pyydä meiltä tarjous. Löydämme yhdessä tarpeisiisi parhaiten sopivan Scandia Leasing & Scandia Rent kokonaisuuden. Scandia Rent & Leasing taipuu nopeasti, joustavasti ja luotettavasti asiakkaan tarpeisiin.

100 % Kotimainen    Scandia yritysrypäs on ylpeä siitä, että se hyödyttää laajalti kotimaista yritystoimintaa ja autokauppaa kansantaloudellisti sillä tuotot ja verot jäävät täysin kotimaahan kun toiminnassa ei ole ulkolaisia lisenssinhaltijoita tai päämiehiä. Yrittäjyys ja erittäin pitkäkestoiset asiakas-suhteet luovat pohjan kestävlle kehitykselle sekä mahdollistavat laadukkaat ja asiakkaille yksilöllisesti rakennetut täyden palvelun autokonseptit.

65 v. alan erikoisliikkeenä   Scandia Rent & Leasing ketjua hallinnoima Autovuokraamo H.Laurila Ky on Suomen vanhin autovuokraus- ja autoleasingalan erikoisliike. Ketjun toiminnamme perusta on eettisyys, pitkäjännitteinen rehellinen ja asiakaslähtöinen liiketoiminta täyden palvelun periaatteella, jossa hoidetaan edullisimmalla mahdollisella tavalla käyttäjän koko autohuolto lyhytaikaisesta tilapäistarpeesta pitkäaikaiseen leasingkäyttöön.

Huolehdimme ympäristöstä   Kaikessa toiminnassa otamme huomioon jatkuvan ja kestävän kehityksen.  Autokalustomme koostuu uusimman, vähäsaasteisen tekniikan automalleista. Kalustosta on paljon dieselkäyttöisiä ajoneuvoja sekä muutamia hybridi- ja maakaasuautoja.

Toimimme kannattavasti ja maksamme veromme  Yrittäjyys ja erittäin pitkäkestoiset asiakas-suhteet luovat pohjan kestävlle kehitykselle sekä mahdollistavat laadukkaat ja jokaiselle asiakkaalle erikseen rakennetut täyden palvelun autokonseptit. unohtamatta kansantaloudellisia seikkoja joten autot ostetaan uusina kotimaisilta automaahantuojilta ja autoliikkeiltä.  Ketjun keskustoimistolla ja useimmilla Scandia Rent & Autoleasing vuokraamoyrittäjillämme on AAA Certificatee joka on osoitus vahvasta taloudellisesta asemasta ja vakaasta taloudenpidosta.